Over ons

Benvenuti al Ristorante La Forchetta


In Italië draait het slechts om twee dingen; familie en écht eten. Wanneer dit samenkomt gebeurt er iets bijzonders; als een warme deken komt het Italiaanse gevoel u tegemoet. Waarschijnlijk is dat ook de reden waarom we zo van Italië en Italiaans eten houden.

La Forchetta is Italiaans voor ‘’DE VORK”. In de keuken doe je veel met een vork, je prikt, roert, klopt, keert, draait en niet te vergeten je eet met een vork. Een symbool in de keuken en alles wat met eten te maken heeft.

-Puur genieten!  Giovanni en Teresa heten u van harte welkom in hun gezellige restaurant. Gelegen aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie kunt u ons vinden. Zodra u bij ons binnenstapt verdwijnt even alles om u heen en bevind u zich in Little Sicily. Wij zijn een klein bedrijfje en zijn nu ruim 5 jaar onze passie aan het beleven. Wij de bediening zorgen zij ervoor dat u zich thuis voelt. La Forchetta is sfeervol ingericht met diverse invloeden uit Sicilië.  Bij La Forchetta kunt u heerlijk authentiek Italiaans eten maar dan toch met onze eigen twist eraan, alles bereid door Giovanni zelf. Zo maken wij onze eigen pasta ‘’van vulling tot het deeg’’ en worden al onze voorgerechten, pasta’s, vlees- en visgerechten a la minute vers voor u bereidt in onze openkeuken met dagelijkse verse producten. Onze menukaart is dan ook iets anders dan anders en vind u geen spaghetti bolognese of pizza calzone. Dat is eigenlijk wel wat de mensen verwachten van ‘’Italiaans eten’’. Daar willen wij verandering in brengen, want de Italiaanse keuken heeft zoveel meer te bieden! Naast onze menukaart hebben wij ook wekelijkse specialiteiten te vinden op ons krijtbord.  Er is eigenlijk nog zoveel meer te vertellen… Kom en ervaar zelf de echte smaak van Italië bij Ristorante La Forchetta.

Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag van 17:00 tot 22:00 Direct reserveren?! Klik hier